Vi på Fieldly vill inte bara få er att bygga – vi vill få er att bygga smart. Därför har vi lanserat flera uppdateringar i vår app som underlättar vardagen för dig som hantverkare och underentreprenör. Nyfiken? Läs mer om Fieldly 2.4 nedan!

Vi växer så det knakar – men inte i fogarna!

Fieldly har växt avsevärt under det gångna året. Inte bara i antalet hanterade projekt och medarbetare, utan även i storleken på våra kunder. Detta ställer nya och komplexa systemkrav som vi på Fieldly inte räds för att bemöta.

Rapporter1. Rapportera smartare

Men vi nöjer oss inte med det, utan vill öka procentandelen ytterligare. Därför har vi i Fieldly 2.4 genomfört uppdateringar i appen som förbättrar och förenklar administrationen för ditt byggföretag. Istället för att dina hantverkare behöver göra tidrapporten, körrapporten, materialrapporten, utgiftsrapporten och fältrapporten separat och på olika ställen i appen, kan de numera hantera alla sina rapporter i ett och samma flöde. Smidigt och smart!

2. Komplett rapportering ser till att inget faller mellan stolarna

Innan Fieldly kom till världen sköttes alla projektrapporter i pappersform och skickades mellan hantverkare, projektledare och administratör. Det åt upp dyrbar tid som hade kunnat läggas på annat. I vår uppdatering får alla i ditt team tillgång till en sammanställning av alla rapporter som finns i ett projekt eller i en arbetsorder direkt i appen. Dessutom kan en transparent rapportering göra att man har bättre koll på antalet spenderade timmar. Förutom att Fieldly sorteringsmöjligheterdet ger bättre insyn i projektet, minskar även chansen att rapporteringar glöms bort.

3. Förbättrade sorterings- och filtreringsmöjligheter

Vi vill göra projekthantering enkelt för dig. I vår nya uppdatering ser du en komplett lista över alla arbetsorders där du kan sortera utefter starttid, löpnummer, status och titel. Du kan även filtrera bland företagets arbetsorder genom att välja om du vill se väntande, aktiverade, pausade, avslutade eller stängda order. Detta ger dig en betydligt bättre överblick!

4. Du kan smidigt ta bort och bjuda in personer i ditt projekt

I Fieldly 2.4 har vi sett till att du smidigt kan ta bort och bjuda in personer i ett projekt eller en arbetsorder genom appen, någonting som tidigare bara gick att göra i Fieldlys webbadministration. I vårt förbättrade system kan du numera alltså bjuda in kollegor in i arbetsgruppen, utan att behöva krångla ett extra steg Fieldly signera arbetsorder1med webbadministratören.

5. Enklare signering av en arbetsorder skapar trygghet

Med Fieldly 2.4 blir signeringen av en arbetsorder smidigare och
tryggare. Dels för att hela arbetsordern sammanställs i ett pdf-format där kunden får en tydligare överblick, men även för att signaturen kan göras direkt genom att rita på skärmen.

6. Chatta med supporten i appen

Vi på Fieldly vill hjälpa dig, både vid uppstart och medan dina byggprojekt pågår. Vi förstår att du ibland behöver lite teknisk hjälp med vårt projekthanteringssystem. I Fieldly 2.4 har vi därför sett till att du enkelt kan chatta med vår support – direkt i appen.

Vi hoppas att våra nuvarande Fieldlings, det vill säga användare av Fieldly, är nöjda med våra nya uppdateringar och att ni upplever en märkbar skillnad i er arbetsdag. Och för er som är nyfikna på hur en enklare vardag kan se ut så erbjuder vi en gratis testperiod på sju dagar. Ta tillfället i akt för dig, dina kollegor och för byggindustrin!