Gastone Levi är den Italien-födde Malmösonen som är som bäst när det kommer till avslut. Att omvända nejsägande kunder till nöjda användare är något Gastone jobbar med dagligen. Möt säljaren som inte räds en svår kund.

Säljordrar en säker humörhöjare

Med utgångspunkt från sitt skrivbord på Fieldlys Helsingborgskontor hittar Gastone morgondagens Fieldly-användare. Att jaga kunder och få till möten med dem är inte precis något nytt för honom.
– Jag har tidigare arbetat som konsult åt flera företag samtidigt och hållit utbildningar inom försäljning, berättar Gastone.

Har du lyssnat på en presentation av Fieldly, sett vår logga skymta förbi ute i vimlet eller besökt vårt huvudkontor i Helsingborg har du med stor sannolikhet träffat Gastone. Vår drivne säljare får sitt goda humör genom nya säljordrar och positiva, glada och engagerade människor. Det är alltså inte det minsta konstigt att hans energinivå aldrig tycks låg. Enda undantaget är möjligen en veckas fasta då han enbart konsumerade näring i flytande form i syfte att rena kroppen.

Vill ge hantverkare mer tid

Gastone anslöt till Team Fieldly i september 2015 och sedan dess har han hjälpt många byggföretag arbeta betydligt smartare genom att spara såväl tid som pengar.
– Hantverkare har aldrig tid. Det är ju inte konstigt eftersom de inte använder Fieldlys projekthanteringssystem, säger Gastone. Det håller däremot på att förändras. Varje dag bestämmer sig nämligen åtminstone ett nytt företag för att börja använda Fieldly.

Förutom glatt humör och social förmåga kännetecknas Gastone av envishet. Han anser att det är den enskilt viktigaste egenskapen i hans arbetsroll.

– Kunderna har oftast ingen aning om att de är i jättebehov av våra tjänster, förklarar han.

Lika enkelt för hantverkare som arbetsledare

När han inte sprider Fieldly till Sveriges byggföretag ägnar Gastone sig åt kvalitetstid med frun Christina. När de tre barnen var små stod fotbollsträning på schemat 4-5 dagar i veckan men det har trappats ner i takt med att barnen blivit stora. Alla barnen spelar dock fortfarande fotboll så en hel del fotboll blir det förstås också.

Jag frågar Gastone vad han har att säga till den som står och överväger att bli Fieldly-användare. Så här svarar han:

– Fieldly är lika enkelt att använda för hantverkaren som för arbetsledaren, och inte minst för de som sköter administrationen. Om ni inte vill prova Fieldly; lycka till! Vi hörs om 6 månader.

Mot framtiden och många nya säljordrar!

För Team Fieldly,
Linnéa Vikbrant,
content manager

image

Gastone Levi, supersäljare, vid sitt skrivbord på Fieldly i Helsingborg.