NCC, Nordic Construction Company, är ett av Sveriges största byggföretag. För ett och ett halvt år sedan började NCC i Kristianstad att använda Fieldly. Stefan Nilsson är platschef och Fieldly-användare. Vad tycker han om Fieldly? Vilka funktioner gillar han mest och vilken nytta har NCC av att använda Fieldly?

Hur har NCC i Kristianstads arbete förändrats sedan man började använda Fieldly?

Det har blivit lättare att hålla koll på byggdagbok och faktureringsunderlag med Fieldly eftersom man har allt samlat i ett paket. Det tycker jag är jättebra. Yrkesarbetarna lägger själva in sin tid och sina resurser och ’vips’ så har man underlag till fakturering klart.

Vilka är fördelarna med att använda Fieldly?

Fieldly är ett flexibelt program där man själv styr innehållet. Man kan använda sig av olika priser och resurser. Det är ett smidigt och lättarbetat verktyg.

Vilken funktion tycker du bäst om i Fieldly?

Att enkelt få underlag till fakturering.

Vilka funktioner i Fieldly har NCC mest nytta av?

Att jag hela tiden har en konstant kostnadsuppföljning. Det är väldigt bra att ha när det är dags att avlägga prognoser. Jag vet var jag ligger i pengar även om jobben inte är färdiga.

 

Stefan Nilsson NCC

Stefan Nilsson är platschef hos NCC i Kristianstad.

Vad tycker du om kontakten med Fieldly?

Bara bra. Jag har varit i kontakt med Fieldly med en del frågor bland annat om hur man får ut artikellistan i PDF-format och blivit väl bemött och framförallt fått hjälp.

Vad kan vi göra för ditt företag?

Boka en demo så berättar vi mer.