I Linköping ligger företaget som garanterar sina kunder en fast start- och stopptid för arbetena de påbörjar och avslutar. För alla som någon gång anlitat hantverkare låter detta som något av en dröm. Så är det också ett väldigt innovativt företag som vi utsett till Månadens Fieldling Juni 2016. Säg hej till Designcenter och Andreas Haga!

Det bästa är snabba tidsrapporter

Designcenter skräddarsyr byggnations- och renoveringsarbeten åt sina kunder. Andreas Haga och hans kollegor tar sig an arbeten med såväl kök som badrum och entreprenader. Ett öga för detaljer och omsorg om kunderna kännetecknar företaget. Andreas jobbar som montör på Designcenter. Vi frågade honom hur omställningen till vardagen som Fieldly-användare gått.

”Det har varit en smidig omställning. Vi har fått bra support från Fieldly med snabba svar på våra frågor”.

Personalen hade använt ett liknande program tidigare så ingen tyckte det var svårt att gå över till Fieldly. Det bästa med Fieldly tycker han är att det går snabbt att få in tidsrapporter.

”Det leder till mindre jobb vid fakturering”, förklarar Andreas.

”Bra prisbild på ett så bra verktyg”

Den funktion Andreas och hans kollegor på Designcenter är allra mest nöjda med är fältrapporterna. Fältrapportsfunktionen låter kollegorna på fältet smidigt och enkelt rapportera alltifrån tid till körningar och materialförbrukning direkt i sina telefoner. När vi frågar Andreas om han saknar något i Fieldly säger han att det vore bra om man kunde lägga till fler artiklar i en utgiftsrapport. Vi tackar för feedbacken och tar naturligtvis det med oss.

”Vi valde att ta steget till Fieldly eftersom vi tyckte det var en bra prisbild på ett så bra verktyg”, säger Andreas om valet av projekthanteringssystem. På frågan vad han skulle säga till den som funderar på att bli Fieldly-användare säger Andreas så här:

”Gör’t!”.

Vi på Fieldly lovar att dra vårt strå till stacken för att Designcenter ska fortsätta vara företaget som blir klart i tid.

Team Fieldly genom
Linnéa Vikbrant,
content manager

Motivering:

“Designcenter har använt Fieldly i snart ett år. Det är ett bolag som utmärker sig för sitt sinne för detaljer och, som namnet antyder, design. Designcenter har en start- och stoppgaranti på alla sina projekt vilket är väldigt snyggt. Designcenter har varit ett föredöme vad gäller att komma igång direkt med bara väldigt lite hjälp från oss. Imponerande och innovativa.”

image

Andreas Haga på Designcenter som är Månadens Fieldling Juni 2016.