Fieldlys senaste förvärv heter Lucas Lötbom. Med ansvar för försäljningen i huvudstadsregionen kommer denne volleybollcoach göra vad han kan för att skapa ordning och reda bland projekten i Stockholms byggbransch.

Förstod behovet av appen
Lucas kommer närmast från ett jobb som byggförmedlare. Han förklarar att han fungerade som en länk mellan leverantörer och hantverkare inom byggsektorn och de som ville bygga eller hitta rätt hantverkare. Den som till exempel står inför att uppföra ett hus kunde ta hjälp av Lucas för att hitta rätt leverantörer till de olika moment som husbyggandet innebär. Lucas har alltså väldigt bra koll på byggprocessen. Han berättar att han inte funderade på att byta jobb:

”Jag fick tid över på jobbet, såg annonsen om tjänsten och förstod direkt behovet av appen”, berättar Lucas om hur det gick till när han sökte tjänsten som Fieldlys nya säljare. Han förklarar att ett verktyg som Fieldly hade varit till nytta i hans förra arbete.

Hoppas på stark tillväxt för Fieldly
Lucas kommer från en entreprenöriell familj. Hans farfar sålde pälsar och hans pappa drev klädbutik. Det gjorde också Lucas under en period innan han insåg att jobbet var för osocialt för honom.

”Jag var ensam i butiken ganska ofta”, förklarar Lucas och berättar att han gillar att vara ute och träffa kunder och tala för företaget han jobbar på.

Med en bakgrund som volleybollspelare på hög nivå ägnar han numera fritiden åt att coacha ett lag i division 1. Ett stort intresse för fotboll konkurrerar också om Lucas fritid och han ser fram emot den allsvenska säsongen som ligger framför oss. Även om han, förstås, inte håller på något Skånelag får samtalet med Lucas mig på gott humör. Med en mix av optimism och framåtanda säger han att han hoppas på en stark tillväxt för Fieldly i Stockholm.

”Så snart jag har fått pejl på alla grejer”, tillägger han leende. När det här inlägget publiceras har han precis genomgått några dagars intensiv introduktion på Fieldlys huvudkontor i Helsingborg.

Kommer till Fieldly under spännande period
”Jag kommer ta med lite av stilen som finns här till Stockholm”, berättar Lucas om vad han tar med sig från sin introduktion på Fieldly. Han förklarar hur han trivdes direkt när han klev in genom dörrarna till kontoret. Lucas säger att han ser fram emot att få vara med och se hur stort Fieldly kommer att bli.

”Jag kommer in i Fieldly under den mest spännande perioden”, säger han och förklarar att vi kan bli hur stora som helst.

Vi tycker förstås att Lucas har helt rätt och är väldigt glada att han anslutit till teamet.

För Team Fieldly,
Linnéa Vikbrant, content manager

image

Lucas Lötbom är försäljningsansvarig för Fieldly i Stockholm.