Nu får Fieldlys kunder en smidig översikt över marknadens bästa materialpriser och kan sköta sina materialinköp med några snabba klick. Med integrationen till KlarPris får Fieldly-användare en komplett översikt över grossister, och nettopriser beräknade för hundratusentals olika produkter.

Materialkostnader belastar rätt projekt direkt

Sven Paulin, marknadschef på Fieldly, är glad att kunna erbjuda Fieldlys användare ännu ett skydd mot förlorade kostnader.

”Med KlarPris tar vi ytterligare ett steg mot att erbjuda våra kunder ett komplett arbetsflöde med minimal administration och bättre marginaler. KlarPris gör att de aldrig behöver betala för mycket och alla inköp belastar ögonblickligen det projekt eller den arbetsorder som berörs.”

KlarPris är marknadsplatsen som hjälper elektriker, VVS:are, och inköpsansvariga i byggprojekt att hitta marknadens bästa materialpriser inom loppet av några sekunder. Fieldly är det digitala projekthanteringsverktyget som kopplar ihop byggarbetsplatsens många medarbetare i ett och samma verktyg. Nu samarbetar de båda systemen för att underlätta inköpen för byggbranschens kunder.

KlarPris hanterar produkter från de stora grossisterna

KlarPris hanterar produktinformation från grossister som bl.a. Ahlsell, Dahl och Onninen. Kunden som ska köpa in material till ett projekt eller en produkt går in på KlarPris och plockar ihop de produkter som behövs för ändamålet.

KlarPris visar sedan nettopriserna på respektive produkt och låter kunden välja mellan att beställa från olika leverantörer eller att handla allt från en leverantör. KlarPris kan även föreslå jämförbara produkter, så att en leverantör som saknar en viss produkt men har en jämförbar dyker upp som ett alternativ för kunden att välja.

Jens Davidsen är grundare av KlarPris:

”Fieldlys kunder kommer att uppleva att inköpen går snabbare och smidigare och att de får en samlad överblick över marknaden.”