På Fieldly jobbar vi mot ett tydligt mål: en digital byggbransch. Vår kund, byggbranschen, är en av de minst digitala samhällsbranscherna. Därför söker vi dig som vill ha en utmaning och som är riktigt bra på att ta hand om befintliga kunder.

Vem söker vi?

Du har förmodligen arbetat ett par år med försäljning, är målinriktad, positiv och driven. Samtidigt tror vi att du är utrustad med en rejäl portion tålamod och förståelse för kunders varierande tekniska kompetens och intresse. Hos oss får en account manager stort eget ansvar och utrymme att utveckla processer som får kunderna att trivas med att använda Fieldly och som ger dem maximal nytta av att göra det.

Som person tror vi att du är en självklar problemlösare. Du ger dig inte förrän ett problem är löst och du tar ansvar hela vägen dit. På Fieldly värdesätter vi medarbetare med egen initiativförmåga och ambitioner att utveckla sin arbetsroll. Vårt mål är nöjda kunder som får upp ögonen för fördelarna och vinsterna med digitalt arbete och här spelar du som account manager en mycket viktig roll. För att trivas hos oss och lyckas i din roll tror vi att du är en ambitiös person som brinner för att utveckla ditt område på Fieldly.

Som account manager kommer du in i bilden när kunden har ingått avtal med Fieldly. Då börjar ditt arbete med att få kunden, och kundens medarbetare, att komma igång med användandet av Fieldly. Som account manager hjälper och stöttar du kunden, du ser till att befintliga och framtida frågor är besvarade och du har förmåga att förutse kundens behov av information och kunskap.

Du tar fram professionellt pedagogiskt material som förebygger frågor och oklarheter. Med goda tekniska kunskaper har du inga problem att förstå, formulera och lösa kundernas problem. Du drar dig inte för att ge kunder råd och stöttning, och du kan leda kundutbildningar professionellt och strukturerat. Du ser, enkelt uttryckt, till att kundens upplevelse av Fieldly är den bästa möjliga.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på engelska då det är vårt interna arbetsspråk.

Placering och omfattning

Fieldly har kontor på Studio i centrala Malmö, på några minuters gångavstånd från Malmö C. Omfattning: Heltid.

Kvalifikationer

Vi förutsätter att du har

  • mycket god problemlösningsförmåga
  • fokus på att hitta lösningar och smarta arbetssätt
  • stort intresse för en digital byggbransch
  • mycket goda tekniska kunskaper

Redo att söka?

Skicka ditt CV och personliga brev till oss!
job@fieldly.com

Mer om vad och vilka Fieldly är.